Macbeth and other books compare and contrast essay help 123 reddit essay help optional essay graduate school help

Prezentele reguli se aplică tuturor vizitatorilor PENSIUNII GAINUSA DE MUNTE situata în Cheia, Prahova, România denumita în continuare „Pensiunea” în toate spațiile de pe proprietatea pensiunii, inclusiv căile de acces, spațiile de parcare, grădinile și spațiile exterioare. Pentru a beneficia de facilitățile Pensiunii, dumneavoastră, în calitate de turisti, trebuie să acceptați prezentele reguli. În cazul în care nu sunteți de acord cu vreuna dintre acestea, va sugeram sa cautati o alta locatie care se pliaza pe asteptarile dumneavoastra.

Vă rugăm să aveți în vedere următoarele REGULI:

 • Pensiunea iși rezervă dreptul de a-și selecta clienții și de a refuza cazarea sau servirea în restaurant a clienților în stare de ebrietate sau nepoliticoși și turbulenți, care, prin atitudinea lor, aduc prejudicii imaginii pensiunii sau deranjează alți clienți.
 • Ne rezervam dreptul de a evacua forțat din restaurant, bar sau pensiune clienții indezirabili.
 • În calitate de turist al Pensiunii, declarați că înțelegeți și acceptați faptul că utilizarea Pensiunii (inclusiv, dar nelimitat la, utilizarea spațiilor de cazare și relaxare, a spațiilor de joacă etc) implică anumite riscuri inerente acestei utilizări și că reprezentanții Pensiunii răspund doar pentru acele prejudicii aduse vieții, corpului, sănătății sau bunurilor dvs. care au apărut ca rezultat direct al unei acțiuni sau omisiuni culpabile a acestora, conform legii.
 • În toate zonele accesibile autovehiculelor de pe proprietatea Pensiunii trebuie respectate regulile de circulație prevăzute de legislația în vigoare.
 • Conducerea pensiunii poate oricând limita utilizarea unor facilitați ale acestuia, total sau parțial (din motive cum ar fi defecțiuni tehnice, curățenie, revizii tehnice etc.), în astfel de cazuri vizitatorii neavând dreptul la reducerea sau restituirea tarifelor achitate pentru utilizarea Pensiunii.
 • Persoanele care, datorită unor dizabilități fizice sau mentale grave, sunt neajutorate sau necesită supraveghere, se pot caza in pensiune doar în prezența unor persoane însoțitoare majore. Aceasta regulă este valabilă și pentru persoanele care suferă de crize de leșin, crampe, epilepsie sau boli cardio-vasculare.
 • Este interzis accesul copiilor sub 14 ani în incinta Complexului dacă nu sunt însoțiți de o persoana majoră. În cazul tuturor minorilor, sub și peste 14 ani, răspunderea pentru daunele sau accidentele cauzate de aceștia este purtată de părinți respectiv, în lipsa acestora, de tutore, chiar dacă părintele sau tutorele nu însoțesc copilul. Copiii sub 14 ani trebuie supravegheați încontinuu de un adult.
 • Este interzisă extragerea de alimente sau băuturi din incinta restaurantului, chiar dacă scopul este păstrarea acestora în cameră. Nu se permite consumarea de alimente și băuturi din surse proprii în spațiile comune ale pensiunii.
 • Este interzisa folosirea din bar si restaurant a veselei fara acordul personalului avizat din locatie.
 • In cazul organizarii de catre turisti a unor evenimente care includ folosirea veselei locatiei, se va percepe o taxa de debarasare de 100 lei pe camera (TVA inclus).
 • Nu este permis fumatul în camere sau în spaţii publice; există locuri special amenajate.
 • Este interzis accesul în incinta pensiunii, al persoanelor care suferă de boli contagioase, persoanelor cu răni deschise, erupții cutanate sau boli transmisibile.
 • Este interzis accesul în incinta Pensiunii cu: arme de foc și orice alte obiecte capabile să lanseze proiectile sau să provoace răni; arme cu vârf/tăiș sau cu lamă care poate provoca răni; instrumente contondente; substanțe explozive sau inflamabile; substanțe chimice și toxice care prezintă risc pentru sănătatea vizitatorilor.
 • Deşi luăm toate măsurile de precauţie (inclusiv supraveghere video), nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate in incinta pensiunii, restaurantului sau a barului.
 • Toate dotările Complexului vor trebui utilizate de turisti cu grijă și precauție.
 • Fiecare turist este răspunzător pentru daunele cauzate prin comportamentul său, inclusiv orice fel de daune cauzate terților (prin aceasta înțelegându-se și rănirea altor turisti).
 • Reprezentanții Pensiunii nu răspund în niciun fel pentru distrugerea sau defectarea bunurilor dvs. în incintaPensiunii.
 • Dvs. acceptați și sunteți de acord ca în afara cauzelor de răspundere obligatorie prevăzute de lege, în măsura maxim permisă de legislația aplicabilă, reprezentanții pensiunii nu vor fi în niciun caz răspunzători față de dvs., în calitate de turisti, pentru niciun fel de daune, accidentări, prejudicii (inclusiv cele aduse vieții, corpului sau sănătății dvs.) sau pagube produse dvs. sau lucrurilor dvs. în legătură cu prezența dvs. în cadrul pensiunii sau datorate utilizării facilităților și serviciilor oferite de noi.
 • Orice controversă, dispută sau reclamaţie care ar putea să apară în urma aplicării politicii pensiunii noastre, vom incerca sa o rezolvam pe cale amiabila, în cazul în care acest lucru nu este posibil va intra sub jurisdicţia tribunalului.
 • Politica pensiunii poate fi modificată fără a se face notificări în prealabil.
 • În cazul în care în calitate de turist nu respectați regulile de mai sus, vă asumați toate prejudiciile și daunele cauzate de nerespectare și exonerați reprezentanții Pensiunii de orice răspundere.
 • În cazul în care nu respectați regulile de mai sus, avem dreptul de a vă solicita părăsirea Pensiunii.

IMPORTANT! La momentul cazării în Complex, vă exprimați consimțământul privind prezentele reguli și vă obligați să le respectați necondiționat, prezumându-se că le-ați citit și parcurs cu atenție. Vă multumim anticipat și vă dorim un sejur cât mai plăcut alături de noi!

Adresa

Sat Cheia nr.249,
Comuna Maneciu, Judetul Prahova

Email

rezervari [@] gainusa.ro

Telefoane

0244 29 4115
0728 31 7381

Copyright ©2008 - 2018 Gainusa de Munte. Toate drepturile rezervate.