Ce poti face la noi?

DESCOPERĂ. RELAXEAZĂ-TE. BUCURĂ-TE.
Aceasta nu este o poveste despre o pensiune. Aceasta este o pensiune de poveste. Dar nu trebuie să ne credeți pe cuvânt. E suficient doar să ne vizitați. Unde ne găsiți? Lângă pădure. Serios, pădurea de fag și de molid începe chiar lângă gardul pensiunii. Ba un fag maiestuios și mai îndrăzneț, n-a avut loc în pădure și a pus un picior la noi în gradină. Și da, avem și grădină. Și nu e mică deloc. Altfel n-ar încăpea atâția brazi în ea. Și mesteceni. Și-ar mai fi doi tei, plus o grămadă de alte conifere și arbuști pe care designerii i-au împrăștiat prin grădina pensiunii. Vara poți sta la umbra lor, pe șezlonguri sau la foișorul din bușteni. Iar de acolo, sau din balansoarul făcut tot de meșterii maramureșeni, poți să-i supraveghezi la perfecție pe cei mici aflați la locul de joacă. Unde se ascund în Căsuța din Povești, se dau în leagăne sau sar pe trambulina cea mai mare pe care-am găsit-o.
Dacă ești sportiv, nicio problemă. Terenul multifuncțional de sport te așteaptă atât vara cât și iarna, tot la liziera pădurii, să joci tenis, fotbal, baschet sau pur și simplu să faci câteva ture în fugă, respirând aerul fără poluare. Dar nu trebuie să ne credeți pe cuvânt. E suficient să veniți lângă pădure, la poalele Zăganului, în liniștita stațiune Cheia.
Dacă vă plac animalele, avem o surpriză. De fapt nu una, ci mult mai multe. Pe lângă iazul cu peștișori colorați, doi sunt mari și galbeni, Găinușa de Munte are grijă și de o minifermă. Vedetele incontestabile sunt cei doi ponei, Oly și Barbie. Dacă cei mici doresc, Oly abia îi asșteptă la o plimbare prin Cheia. Dacă doar vreți să faceți cunoștință cu animăluțețe, mai avem două căprițe, doi ciobănești caucazieni, Dino și Bety, trei gâște de Toulouse foarte gălăgioase, păuni, iepurași, bibilici, găinușe colorate, fazani, prepelițe și porumbei.
Copiii vor fi încântați de adunătura pestriță de animăluțe. Dacă vreți să vă plimbați prin Cheia, bicicletele vă stau la dispoziție, iar la întoarcere puteți savura limonada rece a casei, pe terasă. Dacă e iarnă, o cană de vin fiert e binevenită, degustată în fața șemineului.
Găinușa de Munte vă așteaptă cu drag!
Miniferma animale

MINIFERMĂ

Avem locatari de soi: paun si paunita, două căprițe cu nume celebre, Leia si Rei, doi ciobănești caucazieni, Dino și Bety, trei gâște de Toulouse foarte gălăgioase, păuni, iepurași, bibilici, găinușe mari si pitice, colorate, fazani, prepelițe și porumbei.

Teren de sport

TEREN DE SPORT

În aer curat, la liziera pădurii, poti să joci tenis, fotbal, baschet sau pur și simplu să faci câteva ture în fugă (acces gratuit pentru clientii pensiunii)

Loc de joaca pentru copii

LOC DE JOACĂ

Nu e timp de plictiseala pentru copii! Leagăne, tobogane, trambulină și o curte mare în care pot alerga în voie.

Plimbari cu poneiul

PLIMBĂRI CU PONEIUL

Detalii la recepție

Vedetele incontestabile sunt cei doi ponei, Oly și Barbie. Dacă cei mici doresc, Oly abia îi așteptă la o plimbare prin Cheia.

Obiective turistice

IN ZONA PENSIUNII

Pe langa Muzeul Florilor de Mina din Cheia, poti vizita manastirile Suzana si Cheia. Daca iti plac drumetiile, poti urca  la Muntele Rosu (1260 m altitudine) sau  sa pornesti pe trasee turistice catre Cabana Ciucas, Poiana Stanii, Valea Berii sau Varful Siriu. Peisajele iti taie rasuflarea! Lacul de acumulare Maneciu se afla la 17 kilometri de Cheia iar Salina Slanic  la 30 de kilometri.

MUNTELE ROSU

Muntele Rosu

MUZEUL FLORILOR DE MINA

Flori de mina

MANASTIRI

Manastirea Suzana

LACUL DE ACUMULARE MANECIU

Lacul Maneciu

Adresa

Sat Cheia nr.249,
Comuna Maneciu, Judetul Prahova

Email

rezervari [@] gainusa.ro

Telefoane

0244 29 4115
0728 31 7381

Copyright ©2008 - 2018 Gainusa de Munte. Toate drepturile rezervate.